Raste
VR

Për mirëmbajtjen e pajisjeve për përtypjen e qenve të përkëdhelur, këto janë disa sugjerime:


1. Pastrim i rregullt: Pastroni rregullisht pajisjet për të hequr pluhurin dhe papastërtitë për të ruajtur higjenën e pajisjeve dhe një mjedis të mirë pune.


2. Lubrifikimi dhe mirëmbajtja: Lubrifikoni rregullisht pjesët e lubrifikimit të pajisjes për të siguruar funksionimin normal të pajisjes. Përdorni një lubrifikant të përshtatshëm dhe ndiqni rekomandimet e prodhuesit të pajisjeve.


3. Kontrolloni pjesët mekanike: Kontrolloni rregullisht pjesët mekanike të pajisjeve, duke përfshirë sistemin e transmetimit, sistemin elektrik, etj., për të siguruar funksionimin dhe sigurinë e tyre normale.


4. Inspektimi i pajisjeve mbrojtëse të sigurisë: Kontrolloni rregullisht pajisjet mbrojtëse të sigurisë të pajisjeve, si dyert e sigurisë, butonat e ndalimit të emergjencës, etj., për të siguruar besueshmërinë dhe efektivitetin e tyre.


5. Kushtojini vëmendje lidhësve të lirshëm: Kontrolloni rregullisht lidhësit në pajisje, të tilla si vida, dado, etj., për t'u siguruar që ato të mos jenë të lira për të parandaluar dështimin e pajisjes.


6. Ndiqni udhëzimet për përdorim: Ndiqni rreptësisht udhëzimet dhe procedurat e funksionimit të pajisjeve për funksionimin dhe mirëmbajtjen për të shmangur përdorimin e gabuar dhe dëmtimin e pajisjes.


Me pak fjalë, kujdesi dhe mirëmbajtja e saktë e pajisjeve për përtypjen e qenve mund të përmirësojë sigurinë e funksionimit, cilësinë e produktit dhe jetën e shërbimit të pajisjes dhe të sigurojë funksionimin normal të linjës së prodhimit.


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

NA KONTAKTONI

Na flisni për projektin tuaj të ardhshëm të automatizimit?

Na kontaktoni dhe na tregoni se si mund t'ju ndihmojmë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet ose shërbimet tona, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.

Rekomanduar

Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 8000 metra katrorë dhe ka më shumë se 200 komplete linjash të ndryshme prodhimi dhe pajisje mekanike.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip