Raste
VR

Linja e prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake 2,5 tonë në orë e dërguar nga Jinan Chenyang Technology Co., Ltd. në Malajzi është pranuar dhe vënë në prodhim! Faleminderit klientëve tanë malajzianë që na zgjodhën dhe na besuan. Ne gjithashtu i përmbahemi një qëndrimi të ndershëm dhe të përgjegjshëm dhe ofrojmë pajisje të kënaqshme për klientët tanë, duke hedhur një themel të fortë për zgjerimin e tregut të klientëve tanë dhe përfitimet ekonomike.

2022 është një vit i veçantë. Vendi është nën parandalimin e epidemisë, situata ekonomike nuk është optimiste dhe udhëtimet janë të bllokuara. Personeli i kompanisë sonë kërkon në mënyrë aktive përparime dhe zgjeron grupet e klientëve. Pasi ekipi teknik i tregtisë së jashtme dhe teknik i Jinan Chenyang Technology Co., Ltd. u lidh me ekipin teknik të klientëve malajzian, ata komunikuan mbi procesin e prodhimit, detajet e pajisjeve dhe çështje të tjera përmes takimeve të shumta në internet dhe diskutuan në thellësi zgjidhjet teknike të mundshme. . , më në fund arritën një konsensus dhe konfirmuan një marrëveshje bashkëpunimi, dhe kompania jonë do të ndërmarrë ndërtimin e një linje të plotë të prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake me një prodhim prej 2-2,5 ton në orë.


Përmbledhje: Linja e prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake 2,5 ton në orë


NR.1: Rrjedha e procesit


Grupi i magazinimit automatik të grumbullimit me 12 depo, përzierja primare, grimcimi i trashë, grimcimi imët, përzierja dytësore, ruajtja e parapërzierjes, fryrja, tharja, spërkatja me vakum, ftohja, ruajtja e produktit të përfunduar, paketimi, paletizimi dhe procese të tjera kryesore.


NR.2: Materiali i pajisjes


E gjithë linja e prodhimit është prej çeliku me karbon të cilësisë së lartë, dhe ekstruderi, tharësja, spërkatja me vakum dhe rezervuari i yndyrës janë bërë nga 304 materiale.


NR.3: Sistemi i kontrollit


Me kërkesë të klientit, një sistem i centralizuar kontrolli për grimcimin dhe përzierjen e përbërësve, përbërësit kompjuterikë; Ekrane të pavarura me prekje për fryrje, tharje dhe spërkatje me vakum.


NR.4: Aspekte të tjera


Kabllot e urës së hapur, sistemi i furnizimit me gaz të kompresuar, sistemi i furnizimit me energji të transformatorit, sistemi i furnizimit me gaz me avull, sistemi i ruajtjes së materialeve, sistemi i mbushjes së naftës dhe sistemi i furnizimit me ujë u diskutuan të gjitha në thellësi.


Shpjegim i detajuar i të gjithë linjës së prodhimit

1. Grafiku i rrjedhës së procesit

2. Sistemi i grumbullimit me 12 kosha

E pajisur me peshore grumbullimi 500 kg/batch dhe portë me dy krahë, saktësia e peshimit: ±1%3. Pajisjet primare të përzierjes

Duke përdorur një mikser me dy bosht me efikasitet të lartë me një hapje të madhe dere në fund, përzierja është uniforme dhe koeficienti i mbetur është i ulët.


4. Pajisjet e dërrmimit të trashë

E pajisur me ekran me hapje 2.0, motor kryesor 55 kw dhe zbulim të temperaturës së instalimit të kushinetës së funksionimit.


5. Pajisjet për grimcim të imët

Thërrmuesi Chaowei 132 kw110 ka një imtësi dërrmuese prej 80 mesh dhe një shkallë skanimi prej 85%, me një kapacitet prodhimi prej 2.5 ton/h.


6. Përzierje dytësore

Përdor një mikser me dy boshte me efikasitet të lartë me një derë të madhe në fund për të arritur përzierjen uniforme dhe koeficientin e ulët të mbetjes. Ka grykë të integruar të injektimit të karburantit dhe shpërndahet në mënyrë të barabartë. Ai peshon rezervuarët e naftës në tufa dhe ka saktësi të lartë matjeje.


7. Premix ruajtja e përkohshme

Pajisur me shkarkim të dyfishtë dragoi për të parandaluar harkimin.


8. Pajisjet e fryrjes

E pajisur me një ekstruder me dy vida 95x2, kondicioner me avull me 2 shtresa, modulim me një bosht + DDC, modulim uniform dhe shkallë të lartë maturimi. Ekstruderi është i pajisur me një motor kryesor 110 kw, dhe kutia e shpejtësisë përdor kushineta NSK. Eshte i pajisur me alarm me temperature te larte. Raporti i gjatësisë së vidës ndaj diametrit është 19.5 mm. Vidë kombinimi i plotë i blloqeve të ndërtimit, konfigurim special për materialet e kafshëve shtëpiake. Vidha është bërë nga materiali aliazh CR12MOV dhe dhoma e zgjerimit përdor një strukturë bimetale me një tufë të integruar aliazh rezistente ndaj konsumit. Dhoma e zgjerimit përdor ngrohjen me avull, ftohjen e ujit dhe kontrollin automatik të temperaturës PLC. Kontrolli i ekranit me prekje, vizualizimi i parametrave, rregullimi në internet.


9. Pajisjet e tharjes

Tharëse përdor një rrip qarkullimi me gjerësi 2 metra. Përdor një strukturë montimi të ndarë për herë të parë. Pjesa e transmisionit përdor 304 pllaka zinxhirësh, me zero mbetje dhe zero dëmtime. Struktura e plotë e derës, e lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur. Pjesa e shkëmbimit të nxehtësisë përdor një strukturë finale alumini, e cila është rezistente ndaj presionit dhe rezistent ndaj korrozionit dhe ka efekt të mirë të shkëmbimit të nxehtësisë. Valvulat e kontrollit përdorin marka të përbashkëta, të cilat janë të kursimit të energjisë, të qëndrueshme dhe të papërshkueshme nga ajri.


10. Pajisje për spërkatje


Përdorimi i pajisjes me spërkatje me vakum, strukturë përzierëse me vozis me një bosht, me funksionin e shtimit të vajit, llumit dhe pluhurit


Ky sistem spërkatjeje me vakum është zhvilluar në mënyrë të pavarur nga kompania Chenyang. Pika kryesore e tij është shtimi i funksionit automatik të shtimit të pluhurit. I gjithë sistemi është patentuar. Kapaciteti i përzierjes së grupit të kësaj pajisjeje është 300 kg/batch, dhe koha e përzierjes së vetme është 5-8 minuta. Gama e punës e vlerës së vakumit është -5-8 bar, dhe vlera përfundimtare e vakumit është -9,5 bar. Sistemi i shtimit të vajit, sistemi i shtimit të slurit, sistemi i shtimit të pluhurit dhe materialet kryesore kontrollohen të gjitha nga PLC e centralizuar. funksionim automatik. Uniformiteti i përzierjes: 97%, shkalla e mbetur ≤ 1%. Të gjitha valvulat dhe vulat e valvulave përdorin valvola të importuara. Vlera e garantuar e vakumit. Dera e kontrollit dhe mirëmbajtjes ka një rezistencë presioni prej 6 bar. Vlera e lartë e vulosjes.


11. Pajisjet ftohëse

Përdorni një ftohës kopje me një strukturë të integruar të barazimit të materialit dhe një mekanizëm të veçantë të kontrollit të rrjedhës së materialit për të rritur kohën e qëndrimit të materialit dhe për të maksimizuar efektin e ftohjes. Temperatura e materialit pas ftohjes është ≤45 gradë.


12. Silo magazinimi dhe grupi i siloseve automatike të përzierjes

Duke përdorur katër depo të produkteve të gatshme 40 m³, të pajisura me valvola rregulluese shkarkimi dhe pajisje shkarkimi vibruese, mund të realizohet përzierja automatike online e katër llojeve të materialeve për të përmbushur kërkesat e ndryshme të paketimit të materialit.


13. Sistemi automatik i paketimit

E pajisur me sisteme automatike paketimi si peshore paketimi, makineri izolimi termik, makineri paketimi shiritash dhe paletizues automatike. Plotësoni kërkesat e paketimit të kategorive dhe llojeve të ndryshme të qeseve.


14. Sistemi i kontrollit automatik

Kontroll automatik në dhomën e kontrollit qendror, grumbullimi i kompjuterit. Ekrani i simulimit. Kontroll i vazhdueshëm i funksionimit të ekranit.


15. Sistemi automatik i karburantit

Kontrolli automatik i ruajtjes dhe ruajtjes së nxehtësisë së llumit të vajit.


16. Sisteme të tjera ndihmëseKonsumatorët duke bërë foto gjatë vizitës së tyre
Jinan Chenyang Technology Co., Ltd., me vënien në punë pa probleme të këtij projekti, shënon gjithashtu se kompania jonë ka përvojë praktike të prodhimit në prodhimin e kompleteve të pajisjeve të përpunimit të ushqimit për kafshët shtëpiake, duke hedhur një bazë të mirë për t'i shërbyer më shumë përdoruesve në të ardhmen. Ai gjithashtu hap një plan të ri për zhvillimin e ardhshëm të kompanisë sonë. Mirëpresim emra të mëdhenj në industri për të vizituar kompaninë tonë. Duke pritur me padurim vizitën tuaj!


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

NA KONTAKTONI

Na flisni për projektin tuaj të ardhshëm të automatizimit?

Na kontaktoni dhe na tregoni se si mund t'ju ndihmojmë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet ose shërbimet tona, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.

Rekomanduar

Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 8000 metra katrorë dhe ka më shumë se 200 komplete linjash të ndryshme prodhimi dhe pajisje mekanike.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip