makinë për të bërë meze misri

Ju jeni në vendin e duhur për të makinë për të bërë meze misri.Tani e dini që, çfarëdo që të kërkoni, sigurisht që do ta gjeni Chenyang.ne garantojmë se është këtu në Chenyang.
Produkti ka cilësi të lartë të qepjes. Nuk ka qepje të thyera, qepje të humbura dhe qepje të kapërcyera që të gjitha mund të çojnë në fije të lirshme dhe cilësi të dobët të tegelit..
Ne synojmë të sigurojmë cilësinë më të lartë makinë për të bërë meze misri.për klientët tanë afatgjatë dhe ne do të bashkëpunojmë në mënyrë aktive me klientët tanë për të ofruar zgjidhje efektive dhe përfitime të kostos.
  • Prezantimi i makinës së përpunimit të ushqimit të fryrë të rostiçeri
    Prezantimi i makinës së përpunimit të ushqimit të fryrë të rostiçeri
    Linja e Përpunimit të Puff Snack miraton teknologjinë e avancuar të nxjerrjes së përbashkët, e cila mund të nxjerrë produkte me tekstura dhe shije të ndryshme nga Extruder me dy vidë në të njëjtën kohë. Mund të prodhojë një larmi ushqimesh snack me fryrje të drejtpërdrejta, të cilat janë të njohura në tregun botëror, si p.sh. pule aromatik, rrotulla që mbushin bërthamën, etj. Ai mund të prodhojë 24 orë vazhdimisht. Kallëpet dhe pleshti janë të dyja të përpunuara jo ngjitëse. Të gjitha pjesët që kontaktojnë ushqimin janë të gjitha materiale jotoksike , vaj dhe rezistente  ndaj temperaturave të larta.
NA KONTAKTONI
Vetëm na tregoni kërkesat tuaja, ne mund të bëjmë më shumë se ju mund të imagjinoni.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip