• <p>Shërbimi para shitjes</p>

  Shërbimi para shitjes

  Shërbimet e konsulencës teknike falas, kuotimi i arsyeshëm, përcaktimi i llojit të linjës së prodhimit

 • <p>Projektimi i linjës së prodhimit </p>

  Projektimi i linjës së prodhimit 

  Përgatitja e faqosjes së të gjithë linjës sipas punishtes së klientit

 • <p>Kërkesat e përsosjes, Përmirësimi i linjës së prodhimit</p>

  Kërkesat e përsosjes, Përmirësimi i linjës së prodhimit

  Marrëdhënia e ngushtë e punës me klientët i mundëson ekipit tonë të ofrojë një shërbim me porosi që nuk është i pakalueshëm.
 • <p>Nënshkrimi i kontratës </p>

  Nënshkrimi i kontratës 

  Përcaktoni planin, nënshkruani kontratën

 • <p>Dizajn dhe Prodhim </p>

  Dizajn dhe Prodhim 

  Ekipi inxhinierik optimizon zgjidhjen dhe përfundon projektimin, ekipi i prodhimit prodhon sipas dizajnit

 • <p>Instalimi dhe korrigjimi i para-pranimit</p>

  Instalimi dhe korrigjimi i para-pranimit

  Testimi i linjës së prodhimit dhe prodhimi provë për të siguruar funksionimin normal

 • <p>Pranimi i klientit </p>

  Pranimi i klientit 

  Inspektimi përfundimtar me klientin përpara dërgesës dhe marrja e miratimit të klientit 

 • <p>Dorëzimi </p>

  Dorëzimi 

  Përfshirë udhëzimet për instalimin, trajnimin

 • <p>Pas sherbimit te shitjes</p>

  Pas sherbimit te shitjes

  A. pa pagesë Mirëmbajtja dhe funksionimi i pajisjeve të trajnimit; 
  B. Sigurimi i proceseve dhe formulave të reja të prodhimit falas; 
  C. Siguroni garanci të plotë 1-vjeçare dhe shërbime të mirëmbajtjes gjatë gjithë jetës

NA KONTAKTONI

Na flisni për projektin tuaj të ardhshëm të automatizimit?

Na kontaktoni dhe na tregoni se si mund t'ju ndihmojmë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet ose shërbimet tona, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip