VR

Linja e prodhimit të makinerisë HMMA Analoge e Mishit me Lagështi të Lartë përdor pluhurin e sojës me temperaturë të ulët si lëndën e parë kryesore për të prodhuar ushqime të reja që duken si muskuj dhe kanë një ndjesi përtypëse. Ky lloj ushqimi ka vlera të larta ushqyese dhe mund të përdoret gjerësisht në shumë industri: proshutë, ushqim të konservuar, ushqim të shpejtë, ushqim të menjëhershëm etj.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip