Makinë për proteinat e sojës

VR

Linja e përpunimit të proteinave të sojës miraton pluhurin e sojës me temperaturë të ulët si materialin kryesor për të prodhuar ushqime të reja që duken si muskuj dhe kanë ndjenjën e përtypjes. Ky mish artificial ka shumë vlera ushqyese dhe mund të përdoret gjerësisht në shumë industri. Si një prodhues me përvojë të gjatë në industri, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të proteinave të besueshme të sojës.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip