VR

Linja e makinave Corn Flakes zakonisht përdor pluhur misri dhe drithëra të tjera si lëndë të parë kryesore, përmes përzierjes, ekstrudimit, pjekjes, veshjes, tharjes dhe ftohjes, për të marrë thekon krokante misri. Si prodhues me përvojë të gjatë në industrinë e makinerive ushqimore, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të thekoneve të besueshme të drithërave të mëngjesit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip