VR

Linja e përpunimit të ushqimit për mace është e përshtatshme për të bërë pelet të thatë të ushqimit të kafshëve (qen, mace, zog, etj.)  Format dhe përmasat përfundimtare të ushqimit të kafshëve mund të jenë të ndryshme duke ndryshuar kapakët e ekstruderit. Furnizoni forma të ndryshme matricash falas për klientin. Makinë me dy vidhos për ushqimin e maceve me kuti ingranazhi, funksionimi i qetë, struktura e dyfishtë vidë e produktit zgjeroi shkallën e pjekurisë së mirë.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip