VR

Dog Food Machine Line merr niseshtenë si lëndë të parë me konfigurim shkencor dhe është nxjerrë nga ekstruderi, mund të bëhet në shumë lloje formash si shkop, përdredhje, kockë, dyngjyrësh, dy shije, etj. Si prodhues me të gjatë përvojë në industrinë e ushqimeve për kafshët shtëpiake, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të ushqimeve të besueshme për kafshët shtëpiake.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip