Makinë për ushqimin e kafshëve shtëpiake

VR

Linja e përpunimit të ushqimit për kafshët shtëpiake përdor miellin e mishit, miellin e peshkut, pluhurin e misrit, miellin e sojës dhe pluhurin e drithërave të tjera si materiale kryesore për të bërë ushqimin për kafshët shtëpiake, si qen, mace, peshk, ushqim për shpendët etj, me forma dhe shije të ndryshme duke ndryshuar kapakët. Ushqimet për kafshët shtëpiake bëhen në kushte të temperaturës së lartë dhe janë të njohura në tregun e ushqimit për kafshët shtëpiake.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip