Fryer

VR

Makina e skuqjes është prej çeliku inox, kështu që ka jetëgjatësi të gjatë. Ka avantazhe të kësaj makine që dallon nga të tjerat: shkarkime të vogla, pa ndotje, efikasitet të lartë termik, ngrohje më të shpejtë dhe efikasitet të lartë të produktit. Është i përshtatshëm për punëtorët për ta pastruar dhe mirëmbajtur.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip