Makinë me niseshte të modifikuar

VR

Ekstruderi me dy vida për prodhimin e niseshtës së modifikuar është një lloj teknologjie e re për niseshtenë e modifikuar. Teknologjia e kombinuar me procesin e përcjelljes, përzierjes, temperaturës dhe rritjes së presionit, prerjes dhe shkrirjes etj në ekstruderin me dy vida për të kryer procesin e denatyrimit termokimik të niseshtës. Si prodhues me përvojë të gjatë në industri, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të niseshtës së besueshme.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip