Makinë për pluhur ushqimor

VR

Kjo linjë ushqyese e përpunimit të pluhurit të orizit është një gjeneratë e re dhe linjë efikase. Kjo linjë mund të përfundojë të gjithë procesin automatikisht nga ushqimi deri në fund. Ka veçori të funksionimit të lehtë, pa rrjedhje pluhuri pluhuri, higjienike, kursim energjie dhe të lehtë për t'u shtuar të gjitha llojet e lëndëve të para dhe lëndëve ushqyese.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip