Makinë për bërjen e kashtës së orizit

VR

Të gjitha pajisjet e kashtës së orizit janë prej çeliku inox.

Ne mund të ofrojmë formulën bazë të kashtës sipas kërkesës tuaj.

Format dhe madhësitë përfundimtare mund të jenë të ndryshme duke ndryshuar kallëpin. Si prodhues me përvojë të gjatë në industri, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të kashtës së besueshme të orizit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip