Makinë për kaçurrela Nik Naks/cheetos/kurkure/misër

VR

Lënda e parë kryesore e Kurkure/Cheetos është grimca e misrit, e cila përzihet me ujë në mënyrë të barabartë nga mikseri i miellit, shtrydhet dhe përdredhet nga ekstruderi për të formuar formën e kaçurrelave të parregullta, dhe më pas pritet në gjatësi të ndryshme, në fund skuqet ose piqet dhe aromatizohet. Si prodhues me përvojë të gjatë në industri, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të cheetos kurkure të besueshme.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip