VR

1. Prodhimi i linjës Fish Feed Machine është 500kg/h-6000kg/h.

2. Format dhe madhësitë përfundimtare të ushqimit të kafshëve mund të jenë të ndryshme duke ndryshuar kapakët.

3. Siguroni formulën bazë të ushqimit të peshkut sipas kërkesës suaj.

4.Furnizim myk me madhësi të ndryshme pa pagesë.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip