VR

Makina e përpunimit të snacks me pelet të skuqur është projektuar për të bërë ushqime të skuqura me makinë ekstruder. Lëndët e para mund të jenë niseshteja e patates, niseshte misri, miell gruri, niseshte kasava etj. Nëpërmjet gatimit me ekstruder, ushqimet mund të formohen në forma të ndryshme, si guaskë, vidë, spirale, tub katror, ​​tub rrethi, etj. Pas tharjes dhe tiganisjes, aromatizimi mund të marrë ushqim të shijshëm.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip