VR

Linja e përpunimit të ushqimit të përtypjes së kafshëve/përtypjes së qenve merr niseshtenë si lëndë të parë me konfigurim shkencor dhe është nxjerrë nga ekstruderi, mund të bëhet në shumë forma të tilla si shkop, përdredhje, kockë, dyngjyrësh, dy shije, etj. një prodhues me përvojë të gjatë në industrinë e ushqimeve për kafshët shtëpiake, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të ushqimeve të besueshme për kafshët shtëpiake.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip