VR

Ushqimi i drithërave të mëngjesit dhe ushqimi i drithërave të misrit janë ushqime krokante të cilat prodhohen nga linja e procesit të drithërave të mëngjesit duke përdorur grilën si material bazë. Kjo linjë procesi karakterizohet nga konfigurimi i avancuar teknik, racional, automatizimi i lartë dhe performanca e qëndrueshme. Ka edhe con thekon natyral, thekon misri të ëmbël dhe thekon misri të kripur sipas shijeve të ndryshme.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip