Oriz artificial/qull i menjëhershëm/Machi oriz ushqyes

VR

Makina e prodhimit të qullës ushqimore është kryesisht nga pluhur misri, meli, pluhur orizi, miell gruri, miell soje, pluhur rrënjë lotusi, pluhur hurma, susam, etj për lëndë të para. Ekstruderi ynë ushqimor me dy vida mund të gatuajë materialet me presion të lartë dhe temperaturë të lartë. Por ai nuk shkatërron lëndët ushqyese të drithërave natyrale. Si prodhues me përvojë të gjatë në industri, ne ju mbështesim në çdo aspekt të prodhimit të qullit të besueshëm.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip