VR

Linja e prodhimit të ushqimeve të skuqura është një teknologji e re që zëvendëson prodhimin tradicional me teknologjinë e nxjerrjes me dy vida. Linja e prodhimit duke përfshirë përzierjen e materialeve, Ekstrudimin dhe zgjerimin, Formimin në një kaldajë, pa nevojë, dhe procesi i prodhimit është i thjeshtuar, efikas, miqësor ndaj mjedisit dhe me karbon të ulët. Më pas formon një lloj ushqimi për kohën e lirë pas ekstrudimit, shuarjes, formimit, tharjes, skuqjes dhe aromatizimit. Forma mund të ndryshohet duke ndryshuar kallëpin dhe makinën formuese dhe makinën prerëse, të tilla si shirita, çarçafë katrorë të valëzuar, fletë diamanti, jastëkë dhe trekëndësha. Patate të skuqura nga orizi, patate të skuqura sallatë dhe patatinat Bugles janë të gjitha të ndryshme dhe shija është e freskët dhe jo e yndyrshme.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip