Produkte

VR

Ne mund t'u ofrojmë klientëve pajisje të personalizuara ose plan urbanistik të plotë dhe linja prodhimi për të përmbushur nevojat e klientëve. Ajo mbulon kryesisht makineritë dhe pajisjet për linjën e përpunimit të ushqimit për kafshët shtëpiake, linjën e përpunimit të ushqimit të ushqimit të fryrë të skuqur, linjën e përpunimit të drithërave për mëngjes, biskota për përtypje qensh Linja e përpunimit të trajtimit, linja e përpunimit të orizit ushqyes, linja e përpunimit të proteinave të sojës me teksturë, linja e përpunimit të thërrimeve të bukës etj.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip