LAJME
VR

Avantazhet e orizit të fortifikuar artificial - Makineri Jinan Sunrising

Nëntor 25, 2023
Avantazhet e orizit të fortifikuar artificial - Makineri Jinan Sunrising

Avantazhet e orizit të fortifikuar artificial - Makineri Jinan Sunrising


(1) Kurseni kostot, zhvilloni produkte të reja dhe përmirësoni përfitimet ekonomike të korporatës

Lëndët e para për prodhimin e orizit artificial mund të përfshijnë edhe drithëra të tjerë, fasule, arra, etj. Përzgjedhja e këtyre lëndëve të para mund të përcaktohet në bazë të kushteve klimatike lokale, kushteve të tokës dhe kërkesës së tregut. Duke shfrytëzuar plotësisht burimet natyrore vendase, prodhimi i orizit artificial mund të zvogëlojë varësinë nga lëndët e para të importuara dhe të zvogëlojë kostot e prodhimit. Është gjithashtu e favorshme për rritjen e të ardhurave të fermerëve vendas dhe zhvillimin e qëndrueshëm bujqësor.


(2) Përmirësim ushqyes dhe përbërës të qëndrueshëm

Kjo metodë e përpunimit siguron shpërndarje të barabartë të lëndëve ushqyese brenda kokrrave të orizit sepse lëndët ushqyese përzihen me miellin e orizit dhe shndërrohen në kokrra të orizit, duke lejuar që lëndët ushqyese të shpërndahen në mënyrë të barabartë në të gjithë kokrrat e orizit. Në këtë mënyrë, njerëzit mund të marrin një konsum të ekuilibruar ushqimor kur hanë këtë oriz artificial.


(3) Funksione specifike

Orizi artificial ka avantazhin e fortifikimit sipas nevojave ushqyese të organizmave të ndryshëm të njeriut. Mund të plotësojë nevojat ushqimore të njerëzve të moshave të ndryshme, gjinive, vetive të punës dhe kushteve fiziologjike dhe patologjike. Mund të shtojë lëndë ushqyese specifike (vitamina, minerale, proteina, karbohidrate, substanca oksiduese, kalcium, vitaminë D, etj.), të kryejë fortifikimin përkatës ushqyes dhe të ketë vlerë të lartë përdorimi.


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip