LAJME
VR

Vështrim i përgjithshëm: Procesi i linjës së prodhimit artificial të orizit

Nëntor 25, 2023
Vështrim i përgjithshëm: Procesi i linjës së prodhimit artificial të orizit

Rrjedha e procesit: thërrmim - grumbullim - përzierje - nxjerrje - tharje me dridhje - tharje dytësore - ftohje - paketim

Sistemi i fortifikuar i prodhimit të orizit përbëhet nga një sistem shtypjeje, një sistem plotësisht automatik i përgatitjes dhe ushqimit të lëndës së parë, një sistem nxjerrjeje, një sistem tharjeje me dridhje, një sistem tharjeje të vazhdueshme me rrip, një sistem ftohjeje dhe një sistem paketimi.


(1) Sistemi i thërrmimit përdoret për të thyer materiale të mëdha në grimca ose pluhura më të vogla për të zvogëluar madhësinë e grimcave dhe për të rritur sipërfaqen specifike për të përmirësuar shpërndarjen dhe uniformitetin.


(2) Sistemi plotësisht automatik i përgatitjes dhe ushqimit të lëndës së parë të orizit kontrollohet nga një mikrokompjuter dhe mund të peshojë dhe grumbullojë me saktësi përbërësit.


(3) Sistemi i nxjerrjes mund të niset me një klik dhe ka funksione të ruajtjes, monitorimit, alarmit dhe rikujtimit të të dhënave në kohë reale. Ekstruderi me dy vida i është nënshtruar dizajnit të softuerit 3D, simulimit dhe testimit automatik kompjuterik për t'u siguruar që plotëson kërkesat.


(4) Sistemi i tharjes me dridhje është i përshtatshëm për tharjen e materialeve të brishta. Ai ka karakteristikat e lëngëzimit uniform, nuk ka boshllëqe të vdekura dhe fenomene fryrjeje dhe mund të marrë efekte uniforme tharjeje. Sistemi ka rregullueshmëri të mirë dhe mund të arrijë rregullim pa hapa.


(5) Sistemi i tharjes së rripit të vazhdueshëm përdor një sistem të qarkullimit të ajrit të jashtëm, i cili ka karakteristikat e efikasitetit të lartë dhe konsumit të ulët të energjisë. Sistemi mund të kryejë rregullimin e shpejtësisë së konvertimit të frekuencës dhe mund të rregullojë kohën dhe temperaturën e pjekjes. Përveç kësaj, tharja në temperaturë të ulët mund të ruajë më mirë lëndët ushqyese të kokrrave të orizit.


(6) Sistemi i ftohjes miraton një sistem efikas ftohjeje të shpejtë, i cili mund ta ftojë produktin afër temperaturës së dhomës në një kohë të shkurtër.


(7) Sistemi i paketimit është i pajisur me një makinë paketimi të shpejtë, e cila është efikase dhe e qëndrueshme dhe mund të paketojë shpejt produktet.


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip