Raste
VR

Tharësi 11 metra me 7 shtresa është gati për t'u dërguar në Iran

Pikat kryesore të tharëses Chenyang:
(1) Miratimi i teknologjisë së përparuar ndërkombëtarisht të përpunimit.

(2) Prodhimi dhe përpunimi i makinerive përdor standardin e teknologjisë evropiane dhe amerikane. Pjesët e këmbimit përdorin të gjitha metodën e përpunimit të kontrolluar numerikisht me saktësi të lartë.

(3) Shkëmbyesi i nxehtësisë dhe ventilatori janë të gjitha marka të famshme brenda dhe jashtë vendit, duke siguruar kapacitetin e transferimit të nxehtësisë dhe efektin e përdorimit premium.

(4) Njëtrajtshmëria e lagështisë së tharjes mund të arrijë ±0,5% për peletat e ushqimit për kafshët shtëpiake dhe fishekët e ushqimit të peshkut lundrues.

(5) I përshtatshëm për tharjen e peletave të fryra me madhësi 0.8-40mm.

(6) I lehtë dhe i përshtatshëm për t'u instaluar dhe mirëmbajtur. Instalimi i tipit të kombinimit të shumë seksioneve. Pllakat izoluese janë të gjitha struktura me dyer të hapura dhe të lehta për tu mirëmbajtur.

Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip