LAJME
VR

Si të zgjidhni makinën e paketimit për linjën e prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake?

marsh 27, 2023

Prodhimi ipajisje për prodhimin e ushqimit për kafshët shtëpiake varion nga disa qindra kilogramë deri në më shumë se dhjetë tonë, dhe diapazoni është shumë i madh. Pra, çfarë lloj makinerie paketimi është e pajisur në linjën e prodhimit, klientë të ndryshëm do të kenë nevoja të ndryshme. Makinat e paketimit të përzgjedhura ngaChenyang kryesisht përfshijnë llojet e mëposhtme:


1. Makinë paketimi vertikale


(1) Kjo seri modelesh integron prodhimin, mbushjen, vulosjen, printimin, grushtimin dhe numërimin e qeseve;

(2) Miratoni rripin sinkron të dyfishtë të motorit të servo për të tërhequr filmin dhe ka funksionin e korrigjimit automatik të devijimit;

(3) Komponentët e kontrollit PLC janë të gjitha produktet e markave të famshme ndërkombëtare, me performancë të besueshme, vulosja horizontale dhe vulosja vertikale janë pneumatike, dhe veprimi është i qëndrueshëm dhe i besueshëm;

(4) Kjo makinë përputhet me një pajisje matës për të përfunduar automatikisht të gjithë procesin e paketimit të matjes, ushqyerjes, mbushjes dhe prodhimit të qeseve dhe printimit të datave;

(5) Dizajni i avancuar siguron që kjo seri makinerish paketimi të jenë të përshtatshme për industri të ndryshme dhe është shumë i përshtatshëm për t'u rregulluar, funksionuar dhe mirëmbajtur gjatë përdorimit. Mund të përdoret së bashku me pajisje të ndryshme matëse automatike brenda dhe jashtë vendit.

(6) Forma e prodhimit të çantave: Kjo makinë mund të bëjë çanta në formë jastëku dhe çanta vertikale sipas nevojave të klientit.


2. Makinë për paketimin e qeseve


(1) E gjithë makina ka një strukturë me dhjetë stacione dhe funksionimi i saj kontrollohet nga qendra nga një kontrollues i programueshëm (me funksion lëvizjeje) PLC dhe një ekran me prekje me ekran të madh. Operacioni është i thjeshtë dhe i përshtatshëm.

(2) E pajisur me një sistem automatik gjurmimi dhe alarmi të defekteve, gjendja e funksionimit shfaqet në kohë reale.

(3) Pajisja e zbrazët e gjurmimit dhe zbulimit të qeseve për të mos realizuar asnjë hapje, pa rënie dhe pa vulosje.

(4) Ekzekutimi i veprimit miraton sistemin e plotë të kontrollit të servo, i cili është i besueshëm, i shpejtë dhe i saktë.


3. Makinë për paketimin e qeseve të mëdha

 

(1) Metoda e punës: çanta manuale, shtrëngimi automatik i qeseve pas prekjes së çelësit të udhëtimit, mbushja automatike e materialeve të peshuara, lirimi automatik i qeseve.

(2) Trupi i peshores mund të instalohet direkt në tokë ose në një platformë strukture çeliku

(3) Ka dy mënyra funksionimi, manual dhe automatik. Mënyra normale e punës është automatike dhe manuali përdoret për korrigjimin, kalibrimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve.

(4) Brenda diapazonit sasior, vlera sasiore mund të vendoset përmes tastierës së instrumentit. Pesha e paketimit mund të vendoset në mënyrë arbitrare brenda intervalit 10-200% të peshës së vlerësuar të paketimit.

(5) Pesha e paketimit dhe koha e paketimit mund të shfaqen automatikisht, dhe pesha aktuale e paketimit dhe numri i paketimit mund të shfaqen në çdo kohë.

(6) Me diagnozën e defektit ose keqfunksionimit, njoftimin e kodit të defektit dhe alarmin e mbitolerancës së matjes

(7) Kthimi automatik zero, pozicioni zero zbulohet dhe korrigjohet automatikisht çdo cikël.

(8) Me ndërfaqe komunikimi të tillë si 485, ai mund të komunikojë me kompjuterin.


Këto tre makina paketimi kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre, dhe klientët mund të zgjedhin sipas situatave të ndryshme (vetëm për referencë):


1. Kur klienti vendos shpejtësinë e paketimit në fillim, makinën e paketimit të qeseve të mëdha> makina e paketimit vertikal> makina e paketimit të qeseve

2. Kur klienti vendos çmimin e pajisjes së pari, çmimi është nga i ulët në të lartë: makinë paketimi me qese të mëdha> makinë paketimi vertikale> makinë paketimi për ushqyerjen e qeseve

3. Kur klienti vendos cilësinë dhe stilin e qeses së paketimit në radhë të parë, makina e paketimit të qeseve> makinë paketimi vertikale> makinë për paketimin e qeseve të mëdha


  Sigurisht, zgjedhja e makinës aktuale të paketimit duhet të vendoset sipas situatave të ndryshme të secilit klient.


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip