LAJME
VR

Linja e prodhimit të thërrimeve të bukës po zhvillohet në një drejtim të ri

marsh 03, 2023

Kohët e fundit, "ekonomia e qëndrimit në shtëpi" ka vazhduar të lulëzojë, duke nxitur zgjerimin e kërkesës për informacion në tregun e ushqimeve të zakonshme. Industria e ushqimit të snack ka një shkallë të madhe, duke përfshirë ushqimin e skuqur me arra, bukë dhe pasta, ushqim të fryrë, karamele, produkte të marinuara dhe segmente të tjera të industrisë. Me përmirësimin e cilësisë së jetës sociale të banorëve të qytetit, kërkesa për ushqim me probleme shëndetësore mund të zgjerohet. Teknologjia e prodhimit të linjës së prodhimit të ushqimit të ushqimit po tregon gjithashtu një trend të shëndetshëm, dhe teknologjia e prodhimit dhe përpunimit të produkteve të ngjashme gjithashtu optimizohet dhe përmirësohet vazhdimisht. Industria jonë e ushqimit të shpejtë filloi vonë dhe tani është në një periudhë zhvillimi të shpejtë. Sipas statistikave, shkalla e industrisë së ushqimit të shpejtë të Kinës në vitin 2018 ka tejkaluar një trilion dollarë amerikanë. Nga viti 2013 deri në vitin 2018, norma vjetore e përbërë e rritjes ishte gati 12%. Sipas parashikimit të Qendrës Kërkimore të Parashikimit të Mjedisit të Tregut, deri në vitin 2020, industria ushqimore e ushqimit do të vazhdojë të zgjerohet në 1.25 trilion juanë, me një normë rritjeje komplekse prej më shumë se 13%.

Vitet e fundit, ushqimi i kohës së lirë po bëhet vakti i katërt në Kinë, përveç tre vakteve në ditë. Në plotësimin e nevojave të kulturës së argëtimit dhe kohës së lirë, është gjithashtu e nevojshme që në vazhdimësi të plotësohen nevojat e banorëve dhe ndërmarrjeve rurale për shëndetin e nxënësve. Për të përmbushur kërkesën tonë të tregut, lista e përbërësve të ushqimit të lehtë po bëhet gjithnjë e më e thjeshtë dhe produktet priren të jenë të freskëta, me pak kalori, me pak yndyrë dhe me pak sheqer. Në të njëjtën kohë, teknologjia e prodhimit dhe procesi i produkteve po ndryshojnë gjithashtu.


Tani, industria e ushqimit të shpejtë në Kinë po ndryshon gradualisht nga një oqean blu në një oqean të kuq. Njohësit e industrisë theksojnë se cilësia e lartë po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme në kontekstin e ndryshimit të ushqimeve, shëndetit dhe freskisë. Prandaj, kompanitë e kësaj industrie, për të fituar një pjesë më të madhe të tregut, duhet të kërkojnë “shëndet” gjatë procesit të përmirësimit. Prodhuesit e shtizave ushqimore po përmirësojnë produktet dhe po përmirësohenproceset e prodhimit për t'i bërë produktet më në përputhje me kërkesat e tregut.


Linja e prodhimit të thërrimeve të bukës përdoret zakonisht për produktet që kanë nevojë për të skuqur, të freskët nga jashtë dhe të buta brenda. Duke zëvendësuar teknologjinë tradicionale të prodhimit, linja e prodhimit të thërrimeve të bukës është efektive me më pak materiale mbeturinash. Nëpërmjet përzierjes, gatimit, shtypjes dhe skanimit, kjo linjë prodhimi mund të bëjë forma të ndryshme të thërrimeve të bukës.


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip