Raste
VR

2,5 ton/h linjë prodhimi për ushqim peshku po dërgohet~~~

2,5 ton/h linjë prodhimi për ushqim peshku po dërgohet~~~

Kjo është një shpejtësi e plotë 2.5 ton / orëlinja e prodhimit të ushqimit të peshkut, e cila po dorëzohet në fabrikën e klientëve tanë vendas. Mund të prodhojë si ushqim lundrues, ashtu edhe peshq që fundoset. Prodhimi i makinerive tona për ushqimin e peshkut varion nga 100 kg/orë në 10 ton/orë.

Mund të përdoret si ushqim për qentë, për macet, për shpendët etj., dhe diametri i ushqimit varion nga 2-15 mm. Përdor një metodë të prodhimit të lagësht, duke përdorur kaldaja për të siguruar avull. Prodhimi i lagësht ka përparësitë e prodhimit të madh dhe cilësisë së lartë të produkteve të gatshme.

Zakonisht, pasi klienti të marrë makinën, ne do të dërgojmë inxhinierin tonë pas shitjes në fabrikën e klientit për të instaluar dhe korrigjuar pajisjet për klientin dhe për të ndihmuar klientin të trajnojë operatorët derisa punëtorët e klientit të jenë të aftë në funksionimin e makinës. Përveç kësaj, ne ofrojmë një garanci njëvjeçare me konsultim gjatë gjithë jetësshërbimet.


Me pak fjalë,Teknologjia Chenyang do të jetë zgjedhja juaj më e mirë kur vjen puna për të zgjedhur linjën e makinerive për ushqimin e kafshëve shtëpiake. Ne jemi një prodhues i makinerive ushqimore me një ndalesë jo vetëm për ushqimin e kafshëve shtëpiake, ne gjithashtu ofrojmë linja makinerish ushqimore për njerëzit. Nëse jeni fillestar, ne do t'ju ofrojmë shërbime shtesë për t'ju udhëhequr gjatë udhëtimit.Na kontaktoni tani~

Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip