Raste
VR

Linja e prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake 4TPH

Hulumtimi ynë fokusohet në zhvillimin e teknologjisë dhe pajisjeve të prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake për të përmirësuar shijimin dhe vlerën ushqyese të ushqimit për kafshët shtëpiake, si dhe për të përmirësuar cilësinë dhe sigurinë e ushqimit për kafshët shtëpiake. Për sa i përket teknologjisë, teknologjia e prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake mund të pasqyrojë formulën e klientit në produkt Formën, madhësinë, shijshmërinë, shkallën e fryrjes dhe përmbajtjen e lagështisë, etj., dhe mund të ngjyroset, të spërkatet me vaj, të spërkaten, të spërkaten pluhur dhe produktet e gatshme janë automatikisht. të përziera (materiale) sipas kërkesave të klientit. Për sa i përket teknologjisë, linja e prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake është projektuar me sistem automatik të përzierjes dhe grimcimit të përbërësve, ekstruder me ekstrudim me dy vida, tharëse rripi qarkullimi, makinë spërkatës me vakum dhe një qendër kontrolli automatik për funksionimin. I gjithë grupi i pajisjeve funksionon automatikisht. Ulja e inputit të kostos së punës, kosto e ulët, produktivitet i lartë.

Inxhinieria e ushqimit për kafshët shtëpiake Chenyang Machinery ndjek konceptin e krijimit të vazhdueshëm të vlerës për klientët, duke ju ndihmuar të prodhoni ushqim për kafshët me cilësi më të lartë, të reduktoni kostot e prodhimit në masën më të madhe dhe të fitoni vlerë.

Fusha e aplikimit: 

Ai është i përshtatshëm për prodhimin dhe përpunimin e ushqimit për kafshët shtëpiake si ushqim për macet dhe qentë, dhe gjithashtu mund të prodhojë ushqim lundrues për peshkun.


Karakteristikat e produktit të ekstruderit:

*Kuti ingranazhesh me jetëgjatësi të lartë; Tufa me vida aliazh rezistente ndaj konsumit: jeta e shërbimit të vidhos është më shumë se 20,000 ton, dhe jeta e shërbimit të shkurret është më shumë se 40,000 ton

*Xhaketë me dy shtresa të falsifikuara me precizion të lartë për dhomën e zgjerimit, e cila mund të nxehet ose ftohet;

*Kushinetat e importuara, vulat e vajit, dizajni i kutisë së shpejtësisë dhe kontrolli i teknologjisë së përpunimit përdorin teknologjinë më të fundit vendase;

*Mekanizmi vetëpastrues me dy vida, duke reduktuar në mënyrë efektive mbetjet e materialit në fuçi dhe vidë dhe duke lehtësuar pastrimin e fuçisë;

*Bushkë të lëvizshme dhe të zëvendësueshme rezistente ndaj konsumit të materialeve speciale për të ulur koston e përdorimit;

*Kontrolloni në mënyrë efektive forcën e prerjes për të siguruar që koha e ngurtësimit të të gjitha materialeve në dhomën e fryrjes të jetë në përputhje me koeficientin e zgjerimit të grimcave;

*Vida e plotë rezistente ndaj konsumit dhe mëngët e brendshme të dhomës së zgjerimit bimetal reduktojnë konsumin dhe sigurojnë funksionimin afatgjatë të qëndrueshëm të pajisjes;

*Vida e kombinimit të blloqeve të ndërtimit, konfigurimi i arsyeshëm, përmirëson në mënyrë efektive prodhimin e formulave të ndryshme;

*Pajisja e shkarkimit të flokulimit Venturi e projektuar posaçërisht për ta bërë formën e materialit të fryrë të ekstruduar uniforme dhe të qëndrueshme;

*Sistemi i kontrollit automatik thjeshton funksionimin, duke lejuar që të gjitha të dhënat të regjistrohen dhe ndikimi i operatorit në cilësinë e produktit të ekstruduar minimizohet.

Karakteristikat e produktit të tharëses:

◆ Sipas karakteristikave të materialit, struktura e ekranit mund të personalizohet, e cila është më e favorshme për tharjen e materialeve me madhësi të ndryshme grimcash;

◆ Sistemi i përhapjes së materialit miraton motorin me frekuencë të ndryshueshme për të ndryshuar shpejtësinë midis intervaleve dhe trashësia e shtresës së materialit është vendosur shkencërisht; dhe materiali shpërndahet në mënyrë të barabartë për të siguruar uniformitetin e lagështisë së produktit;

◆ Zonim i arsyeshëm, shpërndarje e arsyeshme e temperaturës së ajrit të nxehtë dhe vëllimit të ajrit, zonimit dhe strukturës së vulosjes;

◆ Rrjedha e ajrit të tharjes dhe temperatura e tharjes në secilën zonë të temperaturës janë të pavarura nga njëra-tjetra; çdo zonë e temperaturës është e barabartë me një tharëse të vogël të pavarur; lagështia në secilën zonë të temperaturës është e ndryshme, gjë që jo vetëm që siguron efikasitetin, por gjithashtu ruan përmbajtjen ushqyese të produktit;


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip