Raste
VR

Linja e prodhimit të ushqimit për kafshët shtëpiake 2.5/TH Regjistrime të përbashkëta të prodhimit dhe shpërndarjes

Jinan Chenyang është e përkushtuar ndaj R&D dhe prodhimi i makinerive për ushqimin e kafshëve shtëpiake. Detajet e secilës linjë prodhimi optimizohen dhe përmirësohen vazhdimisht sipas reagimeve të klientëve. Ajo ka krijuar një bashkëpunim të mirë me shumë prodhues të ushqimit për kafshët shtëpiake brenda dhe jashtë vendit. Ne po bëjmë gjithashtu progres të vazhdueshëm në prodhimin e ushqimit të thatë për kafshët shtëpiake, duke u shërbyer klientëve të vjetër dhe duke zgjeruar klientët e rinj. Në zhvillimin e tregut të personelit të tregtisë së jashtme, është arritur një grup i plotë bashkëpunimi prodhimi prej 2-2,5 T/h linjë prodhimi me klientët malajzianë. Linja e prodhimit ka komunikim të thellë nga rrjedha e procesit të prodhimit dhe dizajni i strukturës së çelikut të punishtes për të përmirësuar procesin e prodhimit dhe për të optimizuar detajet. Periudha e ndërtimit është 4 muaj. Prodhimi është zbatuar. Shprehim mirënjohje të sinqertë për shërbimet e kompanisë sonë.

Karakteristikat e procesit të këtij grupi të linjës së prodhimit të ushqimit për kafshë 2-2,5 T/h, për shkak se klienti po ndërton në një hapësirë ​​të hapur, dizajni ynë së pari merr në konsideratë rrjedhën e qetë të procesit, paraqitjen e humanizuar në dizajn, miraton dizajnin e strukturës prej çeliku 4-katëshe, dhe lartësia e ndërtimit të punishtes është 19 metra (Për shkak të kufizimit të lartësisë së qeverisë së klientit), procesi përdor përzierjen dytësore të zakonshme vendase, shtypjen dytësore, ekstruderin me dy vida, spërkatjen me vakum, ftohjen me rrymë të kundërt, përzierjen e ngjyrave të produktit, paketimin dhe paletizimin, etj. Të gjitha linjat automatike të montimit. Magazina e grumbullimit miraton 12 magazina për të përmbushur kërkesat e grumbullimit të formulave të ndryshme dhe softueri i grumbullimit miraton sistemin Buhler. Batching i qëndrueshëm, mund të ruajë një sërë formulash, të dhënat e grumbullimit mund të mbahen për pyetje, lëndët e para përzihen duke përdorur një mikser me dy boshte, uniformiteti i përzierjes është ≥ 98%, dhe mbetja e mikserit me dy boshte është e ulët, e cila mund të sigurojë përzierjen uniforme të çdo grupi të lëndëve të para. Shmangni shtresën e sedimentimit të shkaktuar nga sitja e lëndëve të para të ndryshme në pluhur. Thërrmimi i trashë përdor një mulli çekiçi në dhomë gjumi me një imtësi dërrmuese prej 20 rrjetë dhe prodhim të lartë. Pluhuri i imët është bërë nga pluhuri Chaowei, dhe koka e prerësit është prej çeliku karabit tungsteni me fortësi të lartë. Thërrmimi i imët është 80 rrjetë dhe shkalla e sitës është 95%. Sigurohuni që sipërfaqja e formimit të produktit të jetë e lëmuar dhe pa grimca me gunga. Shtoni elementët gjurmë dhe një pjesë të caktuar të vajit në përzierjen dytësore për të rritur përmbajtjen e vajit të produktit. Makina fryrëse përdor një makinë fryrëse me dy vida, produkti është i qëndrueshëm, tharja përdor një tharje të tipit rrip me temperaturë të ulët, humbja e nxehtësisë së elementëve gjurmë është e ulët, spërkatja përdor spërkatje me vakum dhe vaji shtohet me 30 %. Duke përdorur ftohësin kundër rrjedhës së përplasjes, efekti ftohës është i mirë, i pajisur me 4 kosha magazinimi të përkohshëm, të cilët mund të ruajnë produkte me 4 ngjyra të ndryshme dhe çdo kosh mund të ruajë produkte me një kapacitet fryrjeje deri në 6 orë. Katër ngjyra mund të përzihen në të njëjtën kohë. Përsa i përket ambalazhimit është i pajisur me peshore ambalazhimi automatik, paletizues automatikë, makineri paketimi me rripa. Specifikimet e paketimit 500g-25kg janë të gjitha të realizuara.

Ekstruder me dy vida Chenyang CY95-II, motori kryesor është i pajisur me 110kw, rregullim i shpejtësisë së konvertimit të frekuencës. Kutia e marsheve përdor kushinetat NSK dhe kutinë origjinale të Nanjing. Jeta e shërbimit është e gjatë, fuçi është bërë nga fuçi rrethore prej 45 çeliku me mbështjellës aliazh të ngulitur, Venturi është prej 38CrmoaL dhe raporti i gjatësisë së vidës ndaj diametrit është 19.5. Kapaciteti i prodhimit është 2.5 T/h, dhe jeta e konsumit është më shumë se 20,000 ton. Kombinimi i mirë i kutisë së shpejtësisë dhe vidës së fuçisë së makinës mund të sigurojë prodhim 24-orësh pa ndërprerje. Metoda e ushqyerjes së ekstruderit miraton ushqyesin e thyerjes së harkut të diskut, i cili është uniform dhe i qëndrueshëm në ushqim. Modulatori përdor një modulator me një bosht plus një modulator të shpejtësisë diferenciale me dy bosht. Efekti i modulimit është i mirë dhe shkalla e pjekjes është e lartë. Modulatori është i pajisur posaçërisht me mish të freskët. funksionin për të realizuar funksionin e prodhimit të mishit të freskët dhe ushqimit të qenve. Ekstruderi kontrollohet automatikisht nga PLC për të kontrolluar temperaturën e fuçisë dhe parametrat e tjerë të motorit. Shtimi i avullit dhe ujit i modulatorit ndahet në kontroll manual dhe kontroll automatik. Shtesa e kontrollit automatik mund të realizojë vendosjen e lirë të parametrave përmes valvulës rregulluese proporcionale, e cila është e ngjashme me makinën e fryrjes 5-10 tonë.

 Përsa i përket tharjes, treguesve teknikë të klientit, produkti i përfunduar është më i madh se 2H/h, dhe shkalla e dehidrimit: 32% është reduktuar në më pak se 5%, gjë që ka kërkesa të larta për dehidrim dhe kapacitet tharjeje. Këtë herë, tharësja Chenyang është e pajisur me një tharëse 3-shtresore 14 metra me një gjerësi bande prej 2 metrash, lartësia e dhomës është 2.4 metra, efekti i ventilimit dhe konvekcionit është i mirë, seksioni i mesëm është 12 metra dhe secili seksion është 2 metra. Përdorimi i rripit të rrjetës së pllakave të zinxhirit prej çeliku inox ka një jetë të gjatë shërbimi dhe pllaka e zinxhirit në thelb nuk ka normë mirëmbajtjeje. Metoda e shpimit të pllakave me zinxhir përdor teknologjinë e re të projektuar nga Chenyang, e cila ka ventilim të mirë, kapacitet të fortë mbështetës dhe kapacitet të fortë mbajtës të materialit. Një katror mund të mbajë 22,5-35 kg materiale. Pllaka e zinxhirit me 3 shtresa ka rregullim të pavarur të shpejtësisë së konvertimit të frekuencës dhe koha e qëndrimit të tharjes është 30-90 minuta. Kontrolli i temperaturës me 2 faza, valvula automatike e kontrollit proporcional. Ngrohje me avull, duke përdorur tuba pa tela nga çeliku të karbonit dhe fins alumini, shpërndarje e mirë e nxehtësisë, shfrytëzim i lartë i energjisë, sistem i pavarur i dehumidifikimit të konvertimit të frekuencës, ekran dixhital i lagështisë, funksionim i bazuar në të dhëna. Një seksion ftohjeje e detyruar prej 3 metrash është projektuar në fundin e shkarkimit për të ulur shpejt temperaturën e sipërfaqes së peletit. Sigurohuni që dhoma e tamponit të procesit të mos shkaktojë grumbullim të avullit të nxehtë për shkak të temperaturës së tepërt përpara spërkatjes së pjesës së pasme.

Mostra e dorëzimit

Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip