LAJME
VR

Procesi i ushqimit për kafshët shtëpiake është përmirësuar përsëri dhe teknologjia e pjekjes në temperaturë të ulët ka vazhduar të inovojë......

janar 29, 2023

Vitet e fundit, gjithnjë e më shumë pronarë kafshësh e konsiderojnë raportin ushqyes, përbërjen e përbërësve, shijshmërinë, reputacionin e përdoruesit dhe ndërgjegjësimin e markës si faktorët kryesorë vendimmarrës për blerjen e ushqimit për kafshët shtëpiake. Qoftë ushqimi kryesor për kafshët shtëpiake apo ushqimet për kafshët shtëpiake, më shumë se 50% e pronarëve të kafshëve shtëpiake i japin përparësi përbërjes dhe cilësisë së vetë ushqimit për kafshët shtëpiake.

Në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të reja, Jinan Chenyang Technology Co., Ltd. vazhdon të inovojë në teknologji dhe shije, dhe ofron ushqim ekskluziv të personalizuar më të personalizuar dhe më të saktë. Mes tyre, procesi i pjekjes në temperaturë të ulët është bërë një trend i nxehtë në të ardhmen e afërt. Procesi i ushqimit për kafshët e Jinan Chenyang Technology është inovuar dhe përmirësuar përsëri, duke ndjekur nga afër trendin e zhvillimit të pjekjes në temperaturë të ulët dhe duke u përshtatur vazhdimisht me kërkesën e tregut.Çfarë është ushqimi i pjekur për kafshët shtëpiake në temperaturë të ulët?

Koncepti i pjekjes në temperaturë të ulët është të piqni lëndët e para në një furrë në një temperaturë të ulët 90°C-120°C dhe më pas të përdorni një tharëse për t'u tharë dhe dehidratuar. Ushqimi i pjekur në temperaturë të ulët për kafshët shtëpiake kryesisht i vendos lëndët e para në një furrë rreth 80-100°C (prodhues të ndryshëm kanë procese të ndryshme prodhimi) dhe përdor pjekje në temperaturë të ulët për ta lënë ushqimin të piqet ngadalë. Pas pjekjes, kokrrizat janë të freskëta dhe të lehta për t'u tretur, dhe shtresa sipërfaqësore Kokrra të thata dhe jo të yndyrshme, të pjekura ngadalë pa dhoma ajri, pa vaj ose aromatizues në sipërfaqe, ushqim për kafshët me çmim të plotë që ruan ushqimin origjinal të përbërësit.


Përparësitë e pjekjes në temperaturë të ulët:

Sipas një studimi nga studiues në një universitet në Holandë, temperatura e tharjes dhe koha e tharjes kanë një ndikim në ushqimin e ushqimit dhe ata testuan ushqimin e fryrë në mënyrë eksperimentale. Fryrja e ushqimit për kafshët shtëpiake në temperatura të larta 160-182 gradë Celsius mund të reduktojë ndjeshëm lëndët ushqyese ose Aktiviteti biologjik i lëndëve ushqyese, thanë studiuesit. Përveç kësaj, sipas hulumtimit të Dr. Turesky, temperatura e lartë mund të ndryshojë gjithashtu aktivitetin molekular të ushqimit. Teknologjia e pjekjes në temperaturë të ulët mund të shmangë problemet e lartpërmendura të temperaturës së lartë. Nga njëra anë, pjekja në temperaturë të ulët nuk mund të dëmtojë lëndët ushqyese në ushqim, dhe nga ana tjetër, mund të ruajë shijen e ushqimit. Prandaj, për pronarët e kafshëve shtëpiake që kërkojnë cilësinë e produktit, pjekja në temperaturë të ulët është një metodë procesi për të siguruar vlerën ushqyese të ushqimit për kafshët shtëpiake.Na ndiqni, artikulli tjetër do të flasë për ndryshimin midis ushqimit të pjekur të qenve dhe ushqimit të fryrë të qenve.

Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip