LAJME
VR

Prezantimi i krisurave të orizit për mbushjen e bërthamave të fryra

dhjetor 23, 2022
Prezantimi i krisurave të orizit për mbushjen e bërthamave të fryra

Mbushja e bërthamës së fryrë Rice Cracker është një ushqim i lehtë i pjekur i fryrë në ushqim të fryrë. 

Sipas formës së sipërfaqes fundore të ushqimit, ka tuba të rrumbullakët, drejtkëndësha, katrorë, trekëndësha, gjashtëkëndësha dhe forma të figurës 8. Shijet përfshijnë çokollatë, krem, kikirikë, fruta, etj. Sipërfaqja e krisurave të orizit është e veshur me çokollatë, susam, alga deti, erëza viçi, erëza pule etj. Shija është krokante, e fortë dhe e freskët, e butë etj. Ekzistojnë dy lloje të ekstruderëve: me një vidë dhe me dy vidë.

Krekerat e orizit të fryrë janë një lloj ushqimi me përmbajtje relativisht të lartë teknike në ushqimin e fryrë, i cili ka kërkesa të larta për lëndët e para, makineritë dhe proceset.Makinë ushqimore për mbushjen e bërthamaveProcesi teknologjik: Lënda e parë-thërmim-përzierje-fryrje-sanduiç-prerje-tharje-spërkatje me vaj-spërkatje-ftohje-paketimi.

1: Lëndët e para: lëndët e para kryesore janë misri, orizi, mielli etj. Shumëllojshmëria dhe freskia e drithit kanë një ndikim të madh në shijen dhe ngjyrën e produktit.

2: Fryrja: Fryrja është pjesa më e rëndësishme e të gjithë procesit të prodhimit dhe ka kërkesa shumë të larta për performancën e makinës. Faktorë të tillë si madhësia e kallëpit, struktura e vidhos, raporti i gjatësisë së vidës me diametrin, shpejtësia e vidës, madhësia e ushqimit dhe temperatura në secilën zonë ndikojnë në cilësinë e krisurave me oriz sanduiç të fryrë.

3: Tharja: Specifikimi i rripit rrjetë, shpejtësia e rripit të rrjetës, temperatura, mënyra e ngrohjes dhe koha e tharjes së tharësit do të ndikojnë në shijen dhe jetëgjatësinë e ushqimit të fryrë.

4: Erëza: Erëza me injeksion karburanti është një lidhje e rëndësishme për të përsosur dhe pasuruar shijen. Sasia e injektimit të karburantit, sasia e erëzave, zgjedhja e grykës së injektimit të karburantit dhe mënyra e ushqyerjes së erëzave do të ndikojnë në shijen e produktit.

Kompania Jinan Chenyang është fokusuar në industrinë e ushqimit të fryrë për 30 vjet, duke u shërbyer mijëra klientëve brenda dhe jashtë vendit, duke përfshirë qindra klientë të krisur orizi sanduiç të fryrë, dhe pjesa e tregut e prodhuesve vendas të krisurave të orizit është më e madhe se 70%. , Jinmilang, Kaililai dhe ekstruderët e tjerë të markave të famshme vendase përdoren 100% nga ekstruduesit Chenyang. Ne kemi grumbulluar përvojë të pasur në fushën e krisurave të orizit sanduiç, pavarësisht nëse është projektimi i rrjedhës së procesit, ose prodhimi i makinerive, korrigjimi i pajisjeve, pastrimi, mirëmbajtja dhe trajnimi.

Jinan Chenyang është përkushtuar ndaj kultivimit dhe inovacionit të thellë në fushën e teknologjisë së fryrjes dhe vazhdimisht zhvillon të rejamakinë për ushqime të fryra. Shpreson të shkojë krah për krah me prodhuesit e ushqimit në të gjithë botën për zhvillim të përbashkët!

Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip