LAJME
VR

Prezantimi i ekstruderit me vida dyfishe

dhjetor 08, 2022
Prezantimi

Ekstruduesit me dy vida kanë rezultuar në kosto më të ulëta prodhimi. Meqenëse modelet me dy vida kanë qëndrueshmëri të mirë operacionale, së bashku me kostot e ulëta të pjesëve, kostot e tyre përfundimtare të prodhimit janë ende shumë më të ulëta se sa për vidhat e vetme.

 

Aplikime me dy vida

1. Ujore për kafshë shtëpiake. Prodhim i zgjerueshëm i ushqimit për qen, ushqim për mace, ushqim lundrues, ushqim lavaman etj.
2. Drithëra të fryra. Misër i zgjeruar, sojë, rostiçeri për mbushjen e bërthamave, orizi, meli, gruri, etj.
3. Pullin proteina indore. Vegjetarian, vegjetarian, produkte soje dhe mish artificial.
4. Ushqime të lehta. Bugle të ekstruduara, doritos, nachos, xiaomasu, brirë të mrekullueshëm të freskët, patate të skuqura, etj.

5. Niseshte e paraxhelatinizuar. Niseshte misri i zgjerueshëm, niseshte kasava, mbetje kassava, mbetje patate të ëmbël, pluhur kasava


Përparësitë e vidave të dyfishta

1. Përshtatshmëri e gjerë e lëndëve të para, e përshtatshme për përpunimin e fryrjes së materialeve me viskozitet të lartë, me yndyrë të lartë
2. Ka më pak kufizime në madhësinë e grimcave të lëndëve të para dhe mund të përshtatet me fryrjen e materialit shumë të gjerë ose shumë të imët
3. Rrjedha e materialit është më e njëtrajtshme në fuçi, dhe efekti ideal i zgjerimit mund të arrihet duke shtuar avull uji ose materiale të vogla.
4. Produkti ka cilësi dhe pamje më të mirë të brendshme, sipërfaqe të lëmuar, uniformitet të lartë të grimcave dhe uniformitet të mirë
5. Efekti i plakjes është më i mirë dhe shkalla e kurimit të niseshtës mund të arrijë mbi 95%.
6. Prodhimi është më i lartë nën të njëjtën fuqi, dhe performanca e mirë e përzierjes e bën nxehtësinë e marrë nga materiali të njëtrajtshëm në kohë, gjë që përshpejton maturimin e materialit.
7. Larmia e gjerë e produkteve dhe përshtatshmëria. Mund të përpunojë ushqime ujore me grurë të imët, formulime me vaj të lartë, lagështi të lartë, produkte kohezive të lartë dhe produkte me shumë ngjyra, të ngjashme me sanduiçin, në formë të veçantë.
8. Operacioni i procesit është më i përshtatshëm, funksioni automatik i pastrimit, pa çmontim
9. Pjesët e veshjes janë më të lehta dhe kostoja e aksesorëve është më e lirë se vidhosja e vetme
10. Kostoja e prodhimit është më e ulët. Për shkak se modeli me dy vida ka stabilitet të mirë operacional dhe kostoja e aksesorëve është gjithashtu e ulët, kostoja përfundimtare e prodhimit është ende shumë më e ulët se ajo e vetme.

 


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip