Raste
VR

Linja e ushqimit për kafshët shtëpiake 1 ton eksportohet në Korenë e Jugut

Në vitin 2019, 1 ton në orë 50% linja e ushqimit për kafshët shtëpiake të mishit të freskët me sistem automatik të shpërndarjes së lëndëve të para eksportohet në Korenë e Jugut. Instalimi zgjati 2 muaj, klienti e ka futur me sukses ne prodhim.


 


Zgjedhja e makinës për ushqimin e qenve është veçanërisht e rëndësishme. Makina e ushqimit të qenve me dy vida me performancë të qëndrueshme e bëri ushqimin më të qëndrueshëm të qenve. Krahasuar me makinën e ushqimit për kafshë me një vidë. Ekstruderi me një vidë nuk ka sistem të konvertimit të frekuencës. Kjo linjë aplikohet për të prodhuar ushqim për qen, ushqim për mace, ushqim për peshkun dhe disa ushqime të tjera për kafshët shtëpiake me shije dhe ngjyrë unike. Mund të plotësojë nevojat e tjera të tregut modern me shumë karakteristika superiore, si p.sh Receta shkencore të të ushqyerit dhe asimilimi i lehtë.


 


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip