Raste
VR

Linja e prodhimit të thërrimeve të bukës u dërgua në Nigeri

Sot një linjë prodhimi të thërrimeve të bukës përfundoi dhe u vendos në kontejner, gati për t'u dërguar në fabrikën e një klienti në Nigeri.


 


Kjo linjë përpunimi mund të bëjë thërrime buke të formave dhe madhësive të ndryshme. Kjo linjë është projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për të funksionuar automatikisht nga materiali në formësimin përfundimtar me më pak fuqi punëtore, pa mbeturina, kosto më të ulët të prodhimit dhe efikasitet më të lartë prodhimi. 


 

 

Linja e prodhimit të thërrimeve të bukës përdoret zakonisht për produktet që kanë nevojë për të skuqur, të freskët nga jashtë dhe të buta brenda. Duke zëvendësuar teknologjinë tradicionale të prodhimit, linja e prodhimit të thërrimeve të bukës është efektive me më pak materiale mbeturinash. Nëpërmjet përzierjes, gatimit, shtypjes dhe skanimit, kjo linjë prodhimi mund të bëjë forma të ndryshme të thërrimeve të bukës.

 


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  --
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  --
 • Industria kryesore
  --
 • Produktet kryesore
  --
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  --
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  --
 • Klientët e bashkëpunuar
  --

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip