FABRIKA JONË

Pajisjet e prodhimit

Jinan Chenyang Technology Co., Ltd., themeluar në vitin 2005, është një prodhues profesional i makinerive të ushqimit të ushqimit të lehtë dhe makinerive për ushqimin e kafshëve shtëpiake. 

 • Pajisjet e prodhimit
  Pajisjet e prodhimit
 • Pajisjet e prodhimit
  Pajisjet e prodhimit
 • Pajisjet e prodhimit
  Pajisjet e prodhimit
 • Pajisjet e prodhimit
  Pajisjet e prodhimit
 • Pajisjet e prodhimit
  Pajisjet e prodhimit
 • Pajisjet e prodhimit
  Pajisjet e prodhimit

EKIPI YNË

Ekipi profesional

Për vite të tëra përpjekjesh të pandërprera, kompania ka marrë dhjetëra teknologji të patentuara dhe të drejta autori të softuerit, si dhe ka kaluar certifikimin ISO9001, certifikimin SGS, certifikimin BE CE të sigurisë së produktit, certifikimin gjerman TUV, etj. 

 • Ekipi i projektimit
  Ekipi i projektimit
  Keni një elitë dizajni me përvojë, jo vetëm fokusohuni në kreativitetin e dizajnit, por gjithashtu kushtojini më shumë vëmendje kënaqësisë së klientit dhe cilësisë së shërbimit
 • Ekipi i prodhimit
  Ekipi i prodhimit
  Një ekip me përvojë inxhinierësh mekanikë dhe elektrikë për korrigjimin e gabimeve për të përmirësuar efikasitetin e pajisjeve dhe cilësinë e prodhimit
 • Ekipi i shitjeve
  Ekipi i shitjeve
  Përvoja e pasur në fushën e makinerive, duke u fokusuar në ofrimin e klientëve me shërbime të rafinuara, qëllimi është ta bëjmë Chenyang markën e parë në industrinë e makinerive ushqimore brenda dhe jashtë vendit.

NDERI YNË

Certifikata e Ndërmarrjes

Mirëpresim klientët e rinj dhe të vjetër brenda dhe jashtë vendit për të vizituar kompaninë tonë për të udhëhequr bashkëpunimin dhe për t'ju ofruar mbështetje të fortë.

 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes
 • Certifikata e Ndërmarrjes
  Certifikata e Ndërmarrjes

NA KONTAKTONI

Na flisni për projektin tuaj të ardhshëm të automatizimit?

Na kontaktoni dhe na tregoni se si mund t'ju ndihmojmë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet ose shërbimet tona, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
Shqip
Türkçe
हिन्दी
Ελληνικά
العربية
Español
français
한국어
Português
русский
Gjuha aktuale:Shqip